Legenda


In optie

Verkocht

Klik op een bouwnummer voor meer informatie.


Download situatietekening
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Megen Zuid

Megen Zuid is de nieuwste woonwijk van Megen. De wijk vormt de overgang tussen de historische kern en het prachtige achterland. In Megen Zuid heerst een dorpse sfeer met een brede mix aan woningen en volop ruimte voor groen en water.

In deze fijne wijk worden 13 bijzondere woningen gerealiseerd, onderverdeeld in drie-onder-één-kap-, twee- onder-één-kap- en vrijstaand geschakelde woningen. De woningen zijn opgezet in een gevarieerde architectuur. Zo kenmerken de drie-onder-één-kapwoningen zich door hun opvallende puntdaken en een industriële uitstraling.

De twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaand geschakelde woningen zijn verschillend vormgegeven, met variatie in kapvorm en materiaal- en kleurgebruik. Eén ding hebben alle woningen zeker met elkaar gemeen: door het uitgekiende ontwerp zijn ze allemaal lekker ruim en super praktisch van opzet.

Een aantal van de twee-onder-één-kapwoningen, alsmede de vrijstaand geschakelde woningen, zijn opgezet met een levensloopbestendig woonprogramma op de begane grond. Hier komen wonen, koken, slapen, baden en wassen samen op één woonlaag. Voor alle woningen zijn diverse opties uitgewerkt door de architect, waarmee je je woning volledig naar wens maakt.

De woningen zijn gesitueerd op ruime percelen. Elke woning is voorzien van een handige bergruimte. Parkeren doe je op eigen terrein of in één van de parkeerhoven in het plangebied. In Megen Zuid krijgt de natuur de ruimte. Mooie groenstroken, statige bomenrijen en wadi’s maken dit een heerlijke plek om te wonen!